Запрошуємо учнів 1-5 класів відсвяткувати День Святого Миколая у Музеї

01.12.2014 - 09:00 до 26.12.2014 - 17:00

Грудень – час робити підсумки і, звісно, готуватися до новорічних свят. Перший у святковій низці – День Святого Миколая. Художня галерея запрошує розпочати святкування разом у рамках проекту «День Святого Миколая у Музеї». Це гарна нагода прикрасити сірі будні яскравими фарбами.

Оголошується конкурс малюнків серед школярів «Намалюй портрет Святого Миколая». Малюнки приймаються з 1-го по 15-те грудня у Художній галереї, кожна робота має бути обов’язково підписана (вказати ПІБ, вік, № школи та клас). Усі дитячі роботи будуть виставлені у Художній галереї на розсуд відвідувачів, де відвідувачі шляхом голосування і оберуть переможців. Підсумок конкурсу і нагородження кращих портретистів Св. Миколая відбудуться 19 грудня о 15:00 годині, також результати будуть опубліковані на музейному сайті.

Протягом місяця (з 1-го по 26-те грудня) можна замовити музейне свято «Помічники Святого Миколая: розмальовуємо ялинкові прикраси». Захід розрахований на школярів 1-5 класів. Під час свята дітлахи дізнаються про особливості святкування Дня Св. Миколая у різних країнах, а розкажуть їм про це самі помічники Святого – янгол і чортик). А передноворічний настрій дітям забезпечить практичне заняття по розпису ялинкових прикрас.  

Не втратьте можливість відсвяткувати День Св. Миколая у мистецькій атмосфері. Чекаємо на вас!